Futomaki z pieczonym łososiem
Łosoś to ryba, która doskonale komponuje się z ryżem i warzywami, typowymi składnikami sushi. Pieczony łosoś dodaje futomakom głębi smaku. Dzięki delikatnemu i soczystemu mięsu oraz aromatycznym dodatkom to połączenie sprawia, że futomaki stają się bardziej sycące i wyraziste.
Futomaki z pieczonym łososiem to doskonała propozycja na rodzinny obiad, spotkanie z przyjaciółmi, czy romantyczną kolację. W naszej karcie znajdziecie aż 3 różne wariacje na ich temat:
Klasyczne – rolka przygotowana z delikatnego ryżu, pieczonego łososia, chrupiącej sałaty, lekkiego serka Philadelphia, dojrzałego awokado i słodkiej tykwy, z dodatkiem prażonych migdałów i polane sosem kabayaki.
Klasyczne wnętrze z dodatkiem mango i oprószone orzechami.
Klasyczne wnętrze z dodatkowo opalanym łososiem na wierzchu.
NASHE #futomaki z pieczonym łososiem nie tylko zachwycają smakiem, ale również pozwalają na kulinarne eksperymenty, dzięki czemu często je modyfikujemy pod Wasze ulubione smaki i upodobania