Shoyu Ramen
Jego opis zaczniemy od fundamentu każdego prawdziwie zadowalającego ramenu, czyli tradycyjnego bulionu drobiowego o głębokim smaku z delikatną nutą tary shoyu. Z dodatkiem rolady z boczku, która została gotowana w marynacie chashu, nadając jej wyjątkowy i soczysty smak to prawdziwy majstersztyk japońskiej kuchni
Dodatkowo, nasz Shoyu Ramen jest wzbogacony o imbir benishoga, który dodaje mu nie tylko świeżości, ale także lekko pikantnego posmaku. Grubo siekana dymka nadaje daniu chrupkości i delikatnego aromatu, który idealnie komponuje się z resztą składników. Ale to jeszcze nie koniec! Dodatkowo, marynowane jajko w sake i sosie sojowym oraz chrupiące grzyby shimeji zostały polane oliwą z palonego pora, nadając całości niepowtarzalnego, aksamitnego smaku.
Przyjdź do naszej restauracji i spróbuj naszego niezwykłego Shoyu Ramen już dziś!