Smoked salmon ramen
Zanim łosoś zagości w naszej ramenowej misce, przechodzi staranny proces wędzenia, który nadaje mu charakterystyczny, głęboki smak. Każdy kawałek łososia jest starannie przygotowywany, by po wędzeniu zachwycał swoją aromatycznością i niepowtarzalnym smakiem. Ponadto, kawałki świeżych warzyw dodają mu niezwykłej konsystencji oraz koloru:
grubo siekany szczypior – dodaje świeżości i lekkości,
imbir benishoga – nadaje daniu pikantny akcent,
grzyby shimeji – wprowadzają nieco chrupkości,
glony wakame – dodają smaku umami i morskiego charakteru.
Nie można zapomnieć o jajku w stylu ajitsuke tamago – delikatnie marynowanym w sosie sojowym, japońskich przyprawach i sake. Jajko to, po ugotowaniu, ma kremową konsystencję, co dodatkowo podkreśla bogactwo i niezwykły aromat Smoked Salmon Ramen.
Przyjdź i odkryj wyjątkowe smaki wszystkich naszych ramenów – dań, które łączą w sobie tradycję i nowoczesność, delikatność i intensywność z prostotą i wyrafinowaniem!